Buitenspeeldag

buitenspeeldag20120613-01Op woendag 13 juni hebben we meegedaan aan de buitenspeeldag in Pottenberg.
Er stonden verschillende grote springkussens. Ook konden de kinderen zich schminken. Wij (scouting) hadden een fantastische tokkelbaan, gewoon zaklopen en reuzen zaklopen (oftewel soepje koken). De meeste kinderen kozen voor de springkussens, maar ook onze spellen waren in trek. Het was gezellig druk en de kinderen hebben genoten.

Het bleek dat Kimberley, als examen stuk voor school, de organisatie had gedaan, alle vergunningen had aangevraagd, vrijwilligers geregeld, materialen besteld en de pers ingelicht. Het gaat haar goed af.
Om een idee te krijgen van de sfeer kunnen jullie alles bekijken bij TV Maastricht.

Nieuws en Actualiteiten van woensdag 13 juni 2012 from RTV Maastricht on Vimeo.